Singura publicatie care va ofera modele de monografii contabile

Evitati amenzi
Aveti inregistrari contabile corecte
Castigati timp de lucru


PUBLICATIE 100% PRACTICA!

Click aici pentru un EXTRAS DIN LUCRARE >>>

Stimate coleg contabil,

Va prezentam Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile, o publicatie de specialitate al carei nume s-a raspandit instantaneu in randul contabililor si expertilor contabili din Romania. Si asta deoarece ea ofera solutiile concrete ale unor probleme de maxima actualitate din mediul fiscal-contabil.

Extrem de utila! - aceasta este sintagma care defineste cel mai bine Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile. Cuprinde stiri la zi despre modificarile legislative si despre implicatiile lor, monografii contabile complete, solutii impecabile ale aspectelor controversate si, mai ales, exemple practice extrase din activitatea cotidiana a contabililor din Romania.


De ce este aceasta revista
atat de apreciata?


Motivul e simplu: revista ofera exact genul de informatii de care are nevoie un contabil in contextul actual, cand schimbarile legislative sunt atat de frecvente si cand toate deciziile profesionale sunt aruncate brusc sub semnul incertitudinii. („Oare am inteles bine CE se schimba si mai ales CUM trebuie sa procedez de acum inainte pentru a nu incalca legea?”).


Va reamintim, 2015 a fost un an plin de schimbari legislative importante si asta inca din prima zi, cand a intrat in vigoare Ordinul 1802, care a inlocuit celebrul Ordin 3055. Au urmat apoi alte acte normative (limitarea platilor in numerar, impozitarea bacsisului etc.).

Si peste toate acestea troneaza intrarea in vigoare a modificarilor aduse de la 1 ianuarie 2017 Codului fiscal.

Va spunem insa clar ca de acum inainte toate incertitudinile legate de aplicarea CORECTA a legii vor fi istorie!

Aveti acum la dispozitie Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile care va ofera cu promptitudine solutii 100% corecte pentru orice problema cu care va confruntati! Si asta chiar daca reglementarile fiscale (TVA, impozite, contributii sociale, drepturi de autor etc.) se schimba de 5 ori in 3 luni!


Ce informatii va ofera
Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile?


Publicatia apare in fiecare luna, in format A4, cu o structura dinamica, 40 de pagini in care beneficiati de informatie 100% practica:
* cele mai recente noutati legislative comentate * parerea specialistului cu recomandari si atentionari * monografii contabile model * cazuri practice si spete controversate rezolvate.

Cele mai recente subiecte tratate de specialistii Rentrop & Straton:

MONOGRAFII CONTABILE
* Intermediere servicii medicale * Achizitionarea unui imobil pe baza unui credit pe termen lung * Transport rutier de marfuri in comunitate * Rascumparare asigurare de viata * Asociere in participatiune. Transfer imobilizari

CAZURI PRACTICE
* Inchidere intreprindere individuala. Trecerea unui bun imobil din patrimoniul afacerii in patrimoniul persoanei fizice * Achizitii si livrari de bunuri second-hand. Tratament platitor si neplatitor de TVA * Ajustare TVA bunuri de capital la radiere PFA. Implicatii fiscale * Achizitie combustibil de pe teritoriul UE. Firma de transport * Vanzare deseuri catre intermediari * Facilitati pentru angajarea somerilor, absolventilor si a tinerilor cu risc de marginalizare sociala
  
Click aici pentru un EXTRAS DIN LUCRARE >>>


Avantajele dvs., ca abonat, sunt urmatoarele:

In fiecare numar al revistei gasiti 10-12 articole ample care rezolva, fiecare, o problema spinoasa creata de actuala legislatie fiscal-contabila. Revista are 40 de pagini, dar periodic, acest numar este completat de editii speciale care explica amanuntit acte normative noi.

Informatiile oferite provin de la specialisti de calibru. Astfel, autorii articolelor sunt auditori, experti contabili, consultanti fiscali cu o vasta experienta in cadrul Ministerului Finantelor. Acesti specialisti inteleg dintr-o singura privire care sunt implicatiile schimbarilor aduse de un nou text de lege si ce obiective subtile a urmarit legiuitorul.

Subiectele abordate sunt atent selectate in functie de importanta si reprezentativitatea lor. Orice prevedere legala care creeaza numeroase nelamuriri este automat abordata si „disecata” complet, cu comentarii, explicatii si studii de caz care clarifica in intregime subiectul.

Structura revistei este foarte prietenoasa. Publicatia este conceputa pentru a fi parcursa cu placere, la aceasta contribuind atat rubricile de genul „Editorial” sau „Specialistul comenteaza”, cat si limbajul alert, direct si personal folosit in toate articolele revistei.

In calitate de abonat, beneficiati GRATUIT de:
- newsletterul saptamanal „Alerta Contabila” care va furnizeaza stiri de ultima ora, studii de caz si noutati din lumea contabila.
- serviciul gratuit Alerter care va tine zilnic la curent cu toate modificarile sau stirile de Contabilitate si Fiscalitate.


Dvs. cum tineti pasul cu toate modificarile legislatiei fiscal-contabile?
De unde va obtineti informatiile si solutiile corecte?


Apelati la Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile!

Nu intamplator, aceasta publicatie este considerata cel mai bun ghid pentru intelegerea CORECTA a tuturor modificarilor legislatiei fiscal-contabile!

Retineti, va rugam, acest aspect esential: toate problemele abordate de Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile sunt probleme reale, intalnite in practica de contabili de la diverse firme, probleme cu care sigur v-ati intalnit sau e foarte posibil sa va intalniti si dvs. la un moment dat. Ele vizeaza o multitudine de domenii:

* Achizitii  * Active  * Amortizare * Constructii * Dividende * Imobilizari * Inventariere * Marfuri * Prime * Provizioane * Rezerve comerciale * Stocuri * Subventii etc.

Va atragem atentia si asupra monografiilor contabile prezentate in fiecare numar, care va arata cum sa aplicati CORECT noile modificari fiscal-contabile, indiferent ca este vorba despre limitarea platilor si incasarilor in numerar, despre reducerea TVA sau despre implementarea tratamentelor contabile noi!

Sunt monografii contabile de top care limpezesc pentru dvs. toate aceste situatii sensibile, dezvoltate dupa o structura completa, foarte usor de urmarit si inteles:

• Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

Avantajele pe care vi le ofera
monografiile prezentate in revista:


  Economisiti timp, deoarece dispuneti pe loc de monografia contabila specifica, gata intocmita
  Aveti la dispozitie informatie specializata, oferita de specialisti de top in domeniu
  Va asigurati ca procedati corect si ca sunteti la adapost de amenzi
  Preintampinati orice situatie sensibila care poate aparea, deoarece stiti exact cum sa procedatiComandati chiar acum abonamentul dvs.
la Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile!


1. Primiti cu promptitudine informatii valoroase despre orice modificare legislativa
2. Aveti acces la solutii profesioniste pentru problemele controversate
3. Aflati cu ce situatii se confrunta contabilii de la alte firme
4. Sunteti atentionat permanent privind erorile de evitat in inregistrarile dvs. contabile
5. Aveti la dispozitie monografii contabile de top (monografia este cea mai complexa modalitate de informare pentru contabili).
6. Beneficiati de OFERTA SPECIALA:
Pretul unui abonament pe 12 editii este de 597 lei + 5% TVA, PRET REDUS CU 10% fata de cel standard de 696.15 lei (TVA inclusa)!
Ce spun clientii nostri:

„O consult pentru orice problema ivita in activitatea mea sau pentru orice nelamurire privind aplicarea legii in vigoare. Pentru ca aici, stiu sigur ca voi gasi solutii legale, care nu ma pun in vizorul inspectorilor. Ma ajuta sa iau decizii corecte, sa am inregistrari perfecte sa am siguranta solutiilor adoptate. O recomand cu caldura!” - Teodora Pali, administrator, Hunedoara
„O colectie importanta de monografii contabile - sursa continua de informatii utile! Ma ajuta sa rezolv rapid si corect orice problema de inregistrare in contabilitate. Rubrica mea preferata - “Specialistul comenteaza”! Nimic din ceea ce este de actualitate sau mai controversat in aplicarea legii nu-i scapa!” - Tania Ionescu, contabil, Braila„Cel mai bun ghid pentru intelegerea si aplicarea corecta a tuturor modificarilor legislatiei fiscal-contabile! Si cel mai sigur! Indiferent de problema pe care o am de rezolvat: tratamente fiscale, impozit pe profit, TVA, la ea recurg! Cea mai buna consultanta specializata de care un contabil poate beneficia!” - Pavel Iorgulescu, contabil, Galati

 Cu deosebita consideratie,

Carmen Avadanoaei
Coordonator oferta
Departamentul Contabilitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton


P.S. Beneficiati de GARANTIA „Toti banii inapoi!”

Este polita dvs. de asigurare pe care noi ti-o semnam „in alb”! Metaforic vorbind! Adica:

Riscul dvs. la achizitia Revistei Romane de Contabilitate si Monografii Contabile este 0! Noi ne obligam sa va restituim intreaga suma alocata acestui abonament, daca, in termen de 30 zile, va razganditi!

Nu va intrebati de ce… Nu obiectam si nici nu incercam sa va determinam sa renuntati la hotararea dvs. Noi, va respectam decizia si va returnam integral banii cheltuiti pentru Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile. Desi viata in Departamentul de Contabilitate nu va mai fi la fel de usoara. Au grija de asta cele mai recente noutati legislative!
 

Formular de comanda

Recomandati prietenilor acest produs prin apasarea butonului
Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE! Doar in luna aprilie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile - 12 editii au fost interesate si de:

Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.